Werk je browser bij

Zo te zien gebruik je een verouderde of niet ondersteunde browser.
Gebruik een recente versie van één van de volgende browsers voor een optimale werking van deze website

Download Chrome Download Firefox Download Edge

To Be Continued (info rondom Covid-19)


Maandag 18-01-2021

Vanaf dinsdag 15 december sluit Movie Unlimited bioscopen wederom haar deuren wegens de voorzorgsmaatregelen van de overheid en RIVM omtrent de COVID-19-epidemie. Het is onze prioriteit om de veiligheid van onze bezoekers en medewerkers te waarborgen. We begrijpen dat er vragen zijn over bepaalde onderwerpen. Via dit bericht hopen we (enkele) vragen te beantwoorden. Mocht je toch nog vragen hebben, dan kun je mailen naar onze klantenservice (klantenservice@mubioscopen.nl).

  • Reeds gekochte tickets (online)

Reeds gekochte (online) tickets worden geannuleerd en het aankoopbedrag hiervan zal worden teruggestort. Ook als de tickets volledig of deels via een Nationale Bioscoopbon/Tegoedbon is betaald, wordt het volledige bedrag teruggestort op de bank. Dit geldt ook voor alle horecabestellingen. Wanneer je tickets aan de kassa hebt gekocht, willen wij je vragen te mailen naar onze klantenservice (klantenservice@mubioscopen.nl).

  • Movie Unlimited Pas

De maandelijkse abonnementskosten, van de maanden waarin wij zijn gesloten, worden niet in rekening gebracht. We hopen deze pashouders daarmee te compenseren voor deze vervelende situatie. Mocht de situatie langer aanhouden, dan zal er opnieuw gekeken worden naar een passende oplossing. Mocht je nog vragen hebben over je Movie Unlimited Pas, dan kun je mailen naar mupas@mubioscopen.nl

  • Tegoedbonnen

Heb je een voucher of tegoedbon met een vervaldatum die valt in de sluitingsperiode van de bioscoop? Dan wordt deze datum uiteraard verlengd. Vanaf het moment dat Movie Unlimited Bioscopen weer opengaat, heb je één maand om jouw favoriete film alsnog te bekijken. Mocht de situatie langer aanhouden, dan zal er opnieuw gekeken worden naar een passende oplossing.

  • Verwachtprogramma

Hoe het filmprogramma eruit gaat zien wanneer Movie Unlimited Bioscopen haar deuren weer mag openen, is helaas nog erg onzeker. De verwachting is dat wij het filmprogramma weer oppakken waar het is geëindigd. 

 

We willen jou als gast bedanken voor je vertrouwen en begrip. Laten we goed op elkaar passen en elkaar een hart onder de riem steken. En laten we samen uitkijken naar het moment dat we weer samen kunnen komen bij jouw favoriete bioscoopfilm.

Team Movie Unlimited Bioscopen

 

Ps. Wil jij ook op Instagram en Facebook op de hoogte blijven van nieuwtjes, acties of een kijkje achter de schermen? Volg ons dan via @movieunlimitedzevenaar

Cadeautip!

Op zoek naar een uniek cadeau óf wil je iemand een hart onder de riem steken? In onze webshop kun je diverse bioscoopbonnen kopen om  cadeau aan iemand te geven. We hebben leuke bonnen voor jong en oud én voor elke gelegenheid. Wij bezorgen de bioscoopbon (hardcopy) in de brievenbus.

Wij hebben de onderstaande bonnen in ons online assortiment:

  • Deluxebon
  • Vet Coole Kidsbon
  • Love Arrangement
  • VIP Arrangement