Werk je browser bij

Zo te zien gebruik je een verouderde of niet ondersteunde browser.
Gebruik een recente versie van één van de volgende browsers voor een optimale werking van deze website

Download Chrome Download Firefox Download Edge

Nieuws

Je bezoek aan Movie Unlimited Zevenaar

Geniet van de mooiste middagvoorstellingen!

Op last van de overheid moeten wij (vanaf zondag 28 november) iedere dag om 17.00 uur onze deuren sluiten en vertonen wij alléén matinees en géén avondvoorstellingen. Bezoekers die reeds een online ticket hebben gekocht voor films die na 17:00 uur zouden worden vertoond, krijgen hun aankoopbedrag uiteraard zo snel mogelijk teruggestort. Je hoeft hier niks voor te doen, onze klantenservice neemt contact op.
• Onze MU Pashouders ontvangen in de loop van volgende week  informatie per mail.
• Per zondag 28 november geldt óók weer de 1,5 meter maatregel en is het dragen van een mondkapje verplicht (tot aan je stoel, tijdens de film mag deze af).

Wil je een bezoek aan ons brengen? Je bent van harte welkom! Op last van de overheid heb je voor je bezoek wel een coronatoegangsbewijs nodig. Dat betekent dat je onze bioscoop vanaf zaterdag 25 september alleen kunt bezoeken met een coronatoegangsbewijs en dat je geen 1,5 meter afstand hoeft te houden. 

Coronatoegangsbewijs

De toegangscheck geldt voor bezoekers vanaf 13 jaar. Hiermee kun je bij binnenkomst aantonen dat je gevaccineerd bent, negatief op corona bent getest (binnen 24 uur) of de afgelopen 6 maanden corona hebt gehad. Het aanmaken van een coronatoegangsbewijs is gratis en kan via de CoronaCheck-app (voor meer informatie kun je terecht op: coronacheck.nl).

✔ De toegang tot de bioscoop voor jou en je medebezoekers zal alleen verleend worden op vertoon van een geldige QR-code uit de CoronaCheck app. Om te controleren dat het coronatoegangsbewijs van jou is, vragen we bezoekers van 14 jaar of ouder ook naar je legitimatiebewijs (geldig Paspoort, Identiteitskaart of Rijbewijs). 

✔ Bezoekers onder de 13 jaar hoeven geen coronatoegangsbewijs te laten zien. 

✔ Jouw persoonlijke QR-code kun je laten zien via de app op je telefoon of je kunt deze uitprinten op papier.

✔ Houd bij binnenkomst je ticket, coronatoegangsbewijs en legitimatiebewijs gereed; zo zorgen we voor een snelle doorloop. Het gele boekje of een ander bewijs van vaccinatie geldt niet als coronatoegangsbewijs. 

✔ Als MU pashouder is het, indien gewenst, mogelijk om je abonnement tijdelijk te pauzeren. Stuur hiervoor een mailtje (met NAW gegevens naar mupas@mubioscopen.nl)

Movie Unlimited Bioscopen gebruikt je coronatoegangsbewijs (samen met je ticket én identiteitsbewijs) alleen om je toegang te verlenen tot de film en heeft geen inzage in je persoonlijke en/of medische gegevens.