Werk je browser bij

Zo te zien gebruik je een verouderde of niet ondersteunde browser.
Gebruik een recente versie van één van de volgende browsers voor een optimale werking van deze website

Download Chrome Download Firefox Download Edge

Filmprogramma en kijkwijzer

 
 

Wanneer wordt het filmprogramma bekend gemaakt?
Een filmweek loopt van donderdag tot en met woensdag. Vanaf uiterlijk maandagavond is het programma voor de komende week bekend. Vanaf dat moment is het dan ook mogelijk om hiervoor te reserveren. Dit kan zowel online als telefonisch.Zit er een pauze in de voorstelling?

Soms. Tijdens onze reguliere voorstellingen hanteren wij geen pauzes en wordt de voorstelling in een keer vertoond. Wel hanteren wij pauzes bij alle kindervoorstellingen, voorstellingen die langer dan 140 minuten duren en tijdens de meeste speciale voorstellingen, zoals bijvoorbeeld de Ladies Night.Mijn zoon/dochter is nog geen 16 jaar, maar wil een film bezoeken
die voor 16 jaar en ouder is gekeurd. Mag dit?
 
Nee, dit mag niet. De leeftijdskeuring van 16 jaar is wettelijk bepaald bindend. Dit houdt in dat wij als bioscopen moeten controleren op leeftijd (middels ID-bewijs) en geen toegang mogen verlenen aan personen beneden de 16 jaar (ook niet onder begeleiding van een volwassene). Ook bij twijfel of het niet kunnen tonen van een ID-bewijs wordt geen toegang verleend.